A. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatea AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website (www.triciclueco.ro) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.
Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la societatea AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L., folosind termenii ”AGRONORD”, „Societatea”, „noi”, „nostru”, „noastră”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „client”.

Societatea AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. are sediul social în municipiul Ion Creanga, str. Str. I. C. Bratianu, nr. 124 Bis C, jud. Neamt, și este o persoană juridică de drept privat înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J27/1293/2017, C.U.Î. 38617810, atribut fiscal RO, ce desfășoară activități de comercializare a unei game mari și diversificate de tractoare, tricicluri electrice, utilaje agricole, utilaje industriale.
Totodată, AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În procesul de colectare a acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, conform prevederilor legale în materia protecției datelor cu caracter personal suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice vizate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le aplicăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.triciclueco.ro este website-ul oficial al societății AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L., creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la: activitatea societății, categoriile de produse comercializate prin magazinul online, catalogul electronic de piese pentru tricicluri electrice, pe care le oferim și pe care le puteți comanda prin intermediul website-ului sau la punctul nostru de lucru, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatori/ clienții sau potențialii clienți ai produselor comercializate prin intermediul website-ului.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind produsele oferite de societatea noastră.
Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.
Politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau membru al website-ului AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L.(www.triciclueco.ro).

AGRONORD INVESTIMPEX se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

 • Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.
 • Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ai împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.
 • Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
 • Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

B. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal. Contactarea noastră prin intermediul funcției de chat de pe pagina principală intitulată ”Ai nevoie de ajutor?” în vederea transmiterii mesajelor/ solicitărilor/ sesizărilor dumneavoastră o puteți realiza fără a dezvălui date cu caracter personal.
Cu toate acestea, în cazul în care doriți să efectuați o comandă, să transmiteți solicitări sau să primiți informări privind produsele noastre, vi se va solicita furnizarea unor date cu caracter personal în timpul unui proces de înregistrare sau autentificare, necesare pentru:
– crearea unui cont de utilizator/ client, plasarea comenzilor (electronic sau telefonic) de produse oferite prin intermediul website-ului, procesarea plății online a produselor comandate și livrarea acestora,
– corespondența ulterioară creării contului client sau plasării unei comenzi, respectiv contactarea dumneavoastră în vederea verificării corectitudinii comenzii/ comenzilor plasate pe website, confirmarea comenzii (verbal/telefonic sau prin e-mail/electronic), comunicarea disponibilității în stoc, livrare, ajustare costuri transport, etc,
– contactarea dumneavoastră de către terți (furnizori de servicii de curierat) în vederea livrării comenzilor,
– contactarea dumneavoastră pentru remedierea unor defecțiuni tehnice ale site-ului www.triciclueco.ro ,
– contactarea pentru prestarea unor servicii în legătură cu produsele achiziționate (de ex: returul sau înlocuirea produselor cumpărate de pe site, eliberarea unui voucher ca metodă de rambursare a contravalorii produselor),
– abonarea la Newsletter-ul nostru, respectiv pentru a primi comunicări comerciale (oferte promoționale privind reduceri, premii, cadouri, s.a) și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în legătură cu activitatea și produsele societății noastre,
– comunicarea sau interacționarea cu magazinul virtual prin postarea/publicarea de recenzii/impresii, comentarii, întrebări și răspunsuri cu privire la un anumit produs existent în Lista de categorii/catalogul de produse.

Prin urmare, pentru realizarea scopurilor de mai sus, colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularelor de contact pe care le regăsiți la secțiunile din cadrul website-ului, după cum urmează:

 1. La secțiunile „CONECTARE” și „CONT NOU”, veți putea selecta opțiunea de vă înregistra un cont de client („CLIENT NOU”) sau de a vă autentifica datele contului creat deja („CLIENT EXISTENT”) pentru cumpărături online, plasare de comenzi produse – Datele solicitate pentru înregistrarea/ crearea unui cont sunt: numele și prenumele, numărul de telefon, țara, adresa de e-mail și parola contului, respectiv adresa de e-mail și parola, în cazul autentificării unui client înregistrat deja.
  De asemenea, la această secțiune mai aveți posibilitatea de a vă recupera parola contului, ca urmare a completării adresei de e-mail în formularul „Resetează parola”;
 2. La secțiunile „COMANDĂ PRODUSELE DIN COȘ” sau „COȘUL MEU”, aveți posibilitatea de a vă înregistra/plasa comanda de produse selectate de dumneavoastră, numai după acționarea butonului „Continuă” pe baza datelor contului existent sau necesar a fi creat ( „Conectare”/ „Cont nou”). Astfel, pentru plasarea unei comenzi în cadrul procesului de finalizare a comenzii, sunt necesare, după caz: adresa de e-mail și parola, numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare.
 3. Pentru abonare la oferte/ newsletter, site-ul utilizează numele și prenumele și adresa de e-mail, colectate în cadrul etapei de înregistare a unui cont de client, atunci când doriți să fiți la curent cu ultimele noutăți și oferte și să primiți informări comerciale de marketing privind activitatea și produsele noastre. Furnizarea datelor cu caracter personal în scop de marketing este voluntară, dumneavoastră putând să vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul de înregistrare cont nou disponibil pe site.
 4. Formularul pentru postarea de recenzii, comentarii, opinii, din cadrul subsecțiunii „ADAUGĂ UN REVIEW”, regăsit pe pagina de prezentare a fiecărui produs din lista de categorii/ catalog. Pentru a vă face cunoscut public sau a vă exprima pe site opiniile sau gradul de satisfacție cu privire la produsul respectiv, este necesar să completați în formular numele complet și adresa de e-mail.
  Vă informăm că pentru a plasa o comandă în modalitatea descrisă mai sus pe website-ul nostru este obligatoriu să fiți logat/ înregistrat, pe baza unui nume de utilizator și parolă, dar puteți plasa o comandă și fără a furniza prin intermediul site-ului datele personale, prin comanda telefonică la numărul de telefon afișat pe site. Prin urmare, crearea contului se face numai dacă dumneavoastră doriți, în vederea gestionării cu ușurință a comenzilor efectuate.
  Furnizarea datelor cu caracter personal prin intermediul formularelor noastre de contact nu este o cerință contractuală, dar totuși rețineți că rubricile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii, deoarece avem nevoie de aceste informații pentru a respecta sau a răspunde solicitărilor primite. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.
  Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor/solicitărilor/sesizărilor dumneavoastră, procesării comenzii dumneavoastră, respectiv la imposibilitatea înregistrării unui cont, și în consecință, la imposibilitatea accesării produselor noastre prin intermediul website-ului.

Referitor la datele bancare, vă informăm că website-ul www.triciclueco.ro nu solicită și nu stochează date bancare, decât în situația în care solicitați returul comenzii.
Plata online a produselor comandate de dumneavoastră include modalitatea de plată intermediată de un procesator de plăți online pe bază de card bancar de tipul VISA/ MASTERCARD și care deține un website specific și destinat exclusiv efectuării de plăți online în condiții de siguranță deplină. În momentul selectări modalității de plată online, pentru finalizarea tranzacției dumneavoastră, veți fi direcționat către pagina securizată a procesatorului de plăți online, unde trebuie să introduceți datele personale necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți Librapay.

Pe lângă datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web. Astfel, website-ul www.triciclueco.ro colectează automat anumite informații și le stochează în fișierele jurnal, prin modulele Cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a). Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri, și nu identifică direct o anumită persoană.
Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.
Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și/sau personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru.

De asemenea, pe website-ul www.triciclueco.ro puteți întâlni legături/ link-uri către alte website-uri pentru informarea dumneavoastră (de ex.: www.anpc.ro, www.google.com, www.youtube.com, www.api.whatsapp.com, www.librapay.com, s.a). Aceste website-uri pot funcționa independent de website-ul nostru și pot avea propriile notificări, declarații sau politici de confidențialitate. Vă recomandăm să le treceți în revistă înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri, pentru a înțelege cum pot fi procesate datele personale în legătură cu aceste website-uri conectate. Nu suntem responsabili pentru conținutul website-urilor care nu ne aparțin sau care nu sunt gestionate de noi, pentru politicile sau practicile de confidențialitate ale altor operatori de date sau pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele, sau pentru serviciile terțelor părți.

C. SCOPURILE PRELUCRĂRII

S.C. AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului www.triciclueco.ro în următoarele scopuri:

 • Activități comerciale de vânzare, furnizarea de servicii și bunuri, respectiv în scopul desfășurării relației contractuale dintre dumneavoastră și AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. în legătură cu activitatea de comerț online (preluarea, validarea, expedierea, facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, returnarea produselor, garanția produselor, istoricul cumpărăturilor, s.a).
 • Executarea unei operațiuni de plată privind produsele comandate, expedierea produselor comandate.
 • Efectuarea demersurilor înainte de încheierea unui contract între magazin și client (spre exemplu: pentru încheierea unui contract de vânzare-cumpărare, achiziție a unui produs oferit pe site);
 • Contactarea clientului prin intermediul mijloacelor de comunicare cu scopul de a-i aduce la cunoștință/notifica informații despre comandă sau produsele comandate (de ex.: confirmare comandă, modificare/completare caracteristici, costuri, epuizare stoc/intrare în stoc, expediere, eșuarea tranzacției online, în cazul în care datele furnizate de către client sunt incomplete sau incorecte, s.a.).
 • Îndeplinirea obligațiilor legale ale societății noastre în contextul realizării operațiunilor de vânzare: emiterea documentelor nefiscale și fiscale (facturi proforme, certificate de garanție, facturi fiscale), înregistrarea financiar-contabilă, efectuarea activităților de gestiune economică, financiară și/sau administrativă a societății.
 • Soluționarea reclamațiilor și a sesizărilor formulate online.
 • Centralizarea operațiunilor și administrarea unei baze de date interne în care să fie stocate informațiile cu privire la utilizatorii website-ului, clienții actuali și potențiali (persoanele vizate), pentru a putea fi utilizate de către departamentele și structurile societății în activitatea acestora.
 • Înregistrarea și/sau mentenanța conturilor.
 • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările clienților – informații adiționale despre produse și oferte, actualizarea unora din datele de identificare, solicitarea de opinii privind gradul de satisfacție al clienților față de produsele oferite.
 • Reclamă, marketing și publicitate pentru: a prezenta și oferi promovare sau reclamă personalizată și/sau generală produselor comercializate în magazinul virtual, îmbunătățirea produselor pe care le oferim, pentru activități de marketing direct prin intermediul oricăror mijloace de comunicare la distanță (telefon/poștă/email/sms/fax) sau a informărilor comerciale/ reclamelor privind produsele și promoțiile/ofertele noastre speciale, adresate în mod direct și specific unei anumite persoane, în cazul în care clientul a acceptat aceasta.
 • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, analizarea comportamentului utilizatorilor care accesează website-ul, prin folosirea de cookies, cu scopul de a furniza un conținut general sau particularizat și de oferte adaptate intereselor sau preferințelor de consum ale utilizatorilor.
 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului www.triciclueco.ro .
 • Pentru monitorizarea vânzărilor, efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice), atât cu privire la produse, cât și cu privire la portofoliul de clienți, istoricul comenzilor clienților cu mai multe comenzi, s.a.
 • În scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.
 • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte.

D. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

 • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește demersurile pre-contractuale la cererea clientului sau pentru a furniza informații despre produsele oferite, precum și operațiunile de vânzare propriu-zisă a produselor, furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor comerciale).
 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește întocmirea facturii, operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, urmărirea și colectarea debitelor de plată, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi produsele prin intermediul site-ului).
 • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, exprimat în scop de comunicare newsletter și marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Vom comunica cu dumneavoastră prin email, prin newsletter-uri periodice, trimiterea de mesaje comerciale legate de produsele și promoțiile noastre, precum și orice alte mesaje tranzacționale în legătură cu produsele și activitatea noastră (felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale). Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email („unsubscribe”) sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.
 • Prelucrarea este necesară în scopul interesului legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și altor activități ilegale) și protejarea drepturilor și intereselor S.C. AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. și ale partenerilor colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.
  Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

E. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor operatorului și persoanelor vizate.
În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi, și ulterior conform obligațiilor legale ale societatii în materie financiar- contabilă/arhivare (vă rugăm să rețineți că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege, ca de exemplu, păstrarea facturilor pentru o perioadă de 10 ani) și pentru protejarea drepturilor legale și intereselor societății noastre.
În cazul prelucrării datelor în baza contului de utilizator (a datelor asociate contului) sau a consimțământului privind transmiterea de informări/newsletter, datele vor fi prelucrate sau vor rămâne în posesia noastră până la momentul dezactivării contului, respectiv până la momentul dezabonării dumneavoastră. Ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor cu caracter personal, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active, iar în măsura în care datele nu vor mai fi necesare pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea intereselor societății noastre, acestea vor fi șterse sau anonimizate.
Informațiile colectate de cookies sunt stocate timp de 12 luni, în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

F. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului precum: societăți de curierat, furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software), furnizori de servicii de marketing, telemarketing, de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor, furnizorii de servicii de contabilitate, de arhivare în format fizic/electronic, de servicii juridice, asigurători sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, precum și la solicitarea organelor fiscale, judiciare sau a altor autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.
Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.
Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

G. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obține, de la AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L., la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a obține de la AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L., ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare și de utilizare a contului. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu în cazul vânzării de produse/înregistrarea operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
  – acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  – în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  – în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  – în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
  – în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  – datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
 1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră
 2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării.
 3. (iii) AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.
  Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.
 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la opoziție reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere sau instanțelor competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L.
  Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

H. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.
Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. Societatea noastră folosește măsuri de securitate a site-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.
De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.
Vă informăm că sunteți deplin responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a informațiilor înregistrate pe acest site, precum și pentru toate înregistrările realizate pe contul dumneavoastră. Prin prezenta, consimțiți să notificați în scris reprezentanții AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. indicați în cuprinsul acestei Politici de confidențialitate, cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dumneavoastră, respectiv a contului dumneavoastră. AGRONORD INVESTIMPEX S.R.L. nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu rezultat ca urmare a neîndeplinirii acestor obligații de către dumneavoastră.

I. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative, vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru www.triciclueco.ro, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

J. CUM NE PUTETI CONTACTA

Daca aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la sediul social din Ion Creanga, str. Str. I. C. Bratianu 124 Bis C, jud. Neamt, ori prin e-mail, la adresa: office@triciclueco.ro
Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: București, Bdul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod poștal 01036, web: www.dataprotection.ro, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor:
Tel: 0744.405.130
Email: office@tricilueco.ro

Scroll to Top

Prinde ofertele de Black Friday